Известие

Collapse
No announcement yet.

Разни проблемчета със 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Разни проблемчета със 166

колеги имам проблемчета: не ми работи километража и ми свети лампата на abs казаха ми че е от аbs имало изгоряло нещо ремонта бил 100 лева дали е вазможно това и другия ми проблем е с навигацията имам диск но както и да го сложа ми пише че е на обр4атно сложен като си сваля акомулатора и вкарам кода на ицс не ми дава да вкарам код на навигацията някои имал ли е такъв проблем ако да помагаите!

КОд за навигацията не се вкарва.... Какво ти изписва - , че е на обратно диска....?
    sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

disk up side down

Comment

Първоначално публикувано от anton.mudev Покажи съобщение
        disk up side down
        При мен много рядко , но понякога излиза този надпис само, че вместо UP има IN....
        sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

ако може да се видим да пробвам твоя диск ако не ти е проблем

Comment

Първоначално публикувано от anton.mudev Покажи съобщение
            ако може да се видим да пробвам твоя диск ако не ти е проблем
            добре, колега, писах ти -на лично...
            sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

моята има отделен код за навигацията

---------- Post added at 23:59 ---------- Previous post was at 23:56 ----------

но от него няма никва полза Само мога да опериарам с менюто на навигацията но немога да видя карта Изписва ми че колата е твърде далече от оператора
              ALFA ROMEO 166 2.4JTD 100kW

Comment

A на мен не ми позволява да си вкарам кода на навигацията не ми излиза като опция

Comment

Днес след много ядове успях да получа на дисплея италианска карта. Дискът го имаше в колата и на него пише че е 1999-1. Имам още един на който пише че е 1998-2.Алфата е 1998г 2.4JTD. Много ми е чудно как още не е преборена тази навигация

Comment

Първоначално публикувано от schoko Покажи съобщение
                    Днес след много ядове успях да получа на дисплея италианска карта. Дискът го имаше в колата и на него пише че е 1999-1. Имам още един на който пише че е 1998-2.Алфата е 1998г 2.4JTD. Много ми е чудно как още не е преборена тази навигация
                    И как я направи тази работа?
                    sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                      И как я направи тази работа?
                      От менюто на навигацията зададох адрес от милано до рома или нещо подобно италианско. Дадох му ОК и ми изписа че нещо си там калкулира доколкото го разбрах. Натиснах копчето МАР оттам ДЕСТИНАЦИОН и ми изкара италианската карта. С дясната врътка можех да променям мащаба на картата

Comment

и моята лампа на еърбега свети -някои ако има опит да сподели как се оправя -без да се разкача лампата
                        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                          и моята лампа на еърбега свети -някои ако има опит да сподели как се оправя -без да се разкача лампата
                          По принцип чрез чистене на грешката или грешките която най често е кантара на дясната седалка. Ако е там без ремонт лампата после пак светва

---------- Post added at 00:46 ---------- Previous post was at 00:43 ----------

Моят кантар преди една година го ремонтираха и лампата не се е обаждала въпреки че май направо са ми отрязали кабелите към кантара и са го изолирали. Преди това през един два месеца постоянно чистех грешки

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                            и на мен ми светеше ама я закачиха и я изчистиха и нямам проблеми

Comment

Working...
                            X