колеги имам проблемчета: не ми работи километража и ми свети лампата на abs казаха ми че е от аbs имало изгоряло нещо ремонта бил 100 лева дали е вазможно това и другия ми проблем е с навигацията имам диск но както и да го сложа ми пише че е на обр4атно сложен като си сваля акомулатора и вкарам кода на ицс не ми дава да вкарам код на навигацията някои имал ли е такъв проблем ако да помагаите!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Разни проблемчета със 166
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от anton.mudev Покажи съобщениеdisk up side downsigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от anton.mudev Покажи съобщениеако може да се видим да пробвам твоя диск ако не ти е проблемsigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
моята има отделен код за навигацията
---------- Post added at 23:59 ---------- Previous post was at 23:56 ----------
но от него няма никва полза Само мога да опериарам с менюто на навигацията но немога да видя карта Изписва ми че колата е твърде далече от оператораALFA ROMEO 166 2.4JTD 100kW
Comment
-
Днес след много ядове успях да получа на дисплея италианска карта. Дискът го имаше в колата и на него пише че е 1999-1. Имам още един на който пише че е 1998-2.Алфата е 1998г 2.4JTD. Много ми е чудно как още не е преборена тази навигацияALFA ROMEO 166 2.4JTD 100kW
Comment
-
Първоначално публикувано от schoko Покажи съобщениеДнес след много ядове успях да получа на дисплея италианска карта. Дискът го имаше в колата и на него пише че е 1999-1. Имам още един на който пише че е 1998-2.Алфата е 1998г 2.4JTD. Много ми е чудно как още не е преборена тази навигацияsigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеИ как я направи тази работа?ALFA ROMEO 166 2.4JTD 100kW
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеи моята лампа на еърбега свети -някои ако има опит да сподели как се оправя -без да се разкача лампата
---------- Post added at 00:46 ---------- Previous post was at 00:43 ----------
Моят кантар преди една година го ремонтираха и лампата не се е обаждала въпреки че май направо са ми отрязали кабелите към кантара и са го изолирали. Преди това през един два месеца постоянно чистех грешкиALFA ROMEO 166 2.4JTD 100kW
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеи моята лампа на еърбега свети -някои ако има опит да сподели как се оправя -без да се разкача лампата
Comment
Comment